Skip to content

Trainingsdag 10 feb 2024

Een dag vol muzikale inspiratie en workshops rondom het thema interculturele aanbidding. Interculturele aanbidding is Worshipmuziek voor God door middel van verschillende talen en muziekstijlen gemaakt door mensen uit verschillende culturen.

Wat is de Songs2Serve trainingsdag en is het voor mij?

Het korte antwoord is: JA! Laat je toerusten in de skills en de mindset van interculturele aanbidding voor Jezus. Je zult zien wat een rijkdom het kan zijn voor jou, andere culturen in je kerk, vluchtelingen maar ook voor de manier waarop je God kent en Hem kan aanbidden.

 

 
Maar ik zit niet in een interculturele kerk…

Let maar eens op hoeveel mensen in jouw kerk uit een andere cultuur komen. Weet je dat ze ook vaak een andere stijl van aanbidden hebben? Jullie zouden nog veel van elkaar kunnen leren.
Ben je nu echt deel van een ”witte kerk” of een ”mono culturele kerk” om het zo maar te noemen, dan kunnen jullie interculturele aanbidding gaan inzetten om de diversiteit in de kerk toe te laten nemen. Wie weet wie je allemaal gaat bereiken met het evangelie!

 

De komende Songs2Serve Trainingsdag in Nederland is gepland op zaterdag 10 februari 2024 @ Veenendaal.
Kaarten zijn binnenkort beschikbaar. Voor informatie mail naar: [email protected] of bekijk onze website: www.songs2serve.eu

 

Van een deelnemer vorig jaar:

”Het was gewoon heel inspirerend, je krijgt een stuk
bewustwording mee over hoe je jouw hart op God kan richten. Hoe kijk je naar God? Hoe kijk je naar jezelf en naar de ander? Weet je waar jullie naartoe willen in aanbidding? Kortom: een prachtige dag! ”

De inhoud van de dag:

  • Worshipsessie en inspiratie olv de ”Songs2Serve band” door middel van worship in verschillende stijlen en talen.
  • Allerlei keuze workshops rondom het thema interculturele aanbidding en muziek.
  • Je kan komen met je gehele muziekteam maar ook als individuele muzikant, kerkleider of geinteresseerde.
  • Veel leren door de connectie met andere (interculturele) gemeentes, muziekteams en muzikanten.
Er zijn workshops voor band/muzikanten gericht op interculturele aanbiddingsmuziek en daarbij het verbeteren van jouw skills als zanger of muzikant. Dit alles omkaderd met muziek in verschillende talen en stijlen. Tussen de workshops zitten praktische workshops voor muzikanten maar ook informatieworkshops voor kerkleiders en visievormers.

 

Nieuws

 
INTERVIEW Groot Nieuws Radio
  • Op 26 juli gaf Rieneke een kort interview met Groot Nieuws Radio.
    Luister hier het geluidsfragment terug.

 

Geluidsfragment Groot Nieuws Radio:

Welkom bij Songs2Serve Nederland

Songs2Serve is geboren in Nederland in 2014! Sinds die tijd zijn vele kerken geïnspireerd en getraind om interculturele aanbidding vorm te geven. We hebben een jaarlijkse Songs2Serve trainingsdag. We zijn onderdeel van ICP EU, waar een sterke visie is op krachtige aanbidding in de kerkplantingen. 

Nodig ons uit voor het verzorgen van of het meedoen met de aanbidding in jullie kerk, zodat je kunt proeven wat we bedoelen met interculturele aanbidding. 

En we geven heel graag onze Interculturele worship experience, aangepast aan jullie context!

 

Traning bg

Member

Profile coming soon

Line 346

Member

Profile coming soon

Traning bg

Member

Profile coming soon

Contact formulier

Line 346

Contact us!